Julefrokost menu
Sammensæt selv din menu
Sild |
|
Marineret eller krydder sild med løg og kapers, karrysalat, stegte sild med rå løg og kapers. | Pris: 25 kr. |
Fiskefilet med remoulade og citron. | Pris: 25 kr. |
Røget laks med røræg og asparges eller flødestuvet spinat. | Pris: 45 kr. |
Stegt andebryst med æbler og svesker. | Pris: 50 kr. |
Graved laks med dild dressing. | Pris: 45 kr. |
2 halve kogte æg med rejer. | Pris: 25 kr. |
Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder. | Pris: 25 kr. |
Æbleflæsk. | Pris: 25 kr. |
Rullepølse med løg og sky. | Pris: 25 kr. |
Leverpostej med bacon og champignon. | Pris: 25 kr. |
Små deller eller julemedister, med agurkesalat og rødkål. | Pris: 25 kr. |
2 tarteletter med høns i asparges. | Pris: 25 kr. |
Glaseret skinke med grønlangkål. | Pris: 45 kr. |
Letsaltet ribbensteg med rødkål. | Pris: 35 kr. |
Mørbradbøf med bløde løg eller champignon a’ la creme | Pris: 40 kr. |
Rugbrød, fedt og smør. | Pris: 20 kr. |
Desserter |
|
Ris a la mande med kirsebærsauce. | Pris: 40 kr. |
3 slags ost med druer og dadler. | Pris: 45 kr. |