Julefrokost menu

Sammensæt selv din menu

Sild

Marineret eller krydder sild med løg og kapers, karrysalat, stegte sild med rå løg og kapers. Pris: 25 kr.
Fiskefilet med remoulade og citron. Pris: 25 kr.
Røget laks med røræg og asparges eller flødestuvet spinat. Pris: 45 kr.
Stegt andebryst med æbler og svesker. Pris: 50 kr.
Graved laks med dild dressing. Pris: 45 kr.
 2 halve kogte æg med rejer. Pris: 25 kr.
Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder. Pris: 25 kr.
Æbleflæsk. Pris: 25 kr.
Rullepølse med løg og sky. Pris: 25 kr.
Leverpostej med bacon og champignon. Pris: 25 kr.
Små deller eller julemedister, med agurkesalat og rødkål. Pris: 25 kr.
2 tarteletter med høns i asparges. Pris: 25 kr.
Glaseret skinke med grønlangkål. Pris: 45 kr.
Letsaltet ribbensteg med rødkål. Pris: 35 kr.
Mørbradbøf med bløde løg eller champignon a’ la creme Pris: 40 kr.
Rugbrød, fedt og smør. Pris: 20 kr.

Desserter

Ris a la mande med kirsebærsauce. Pris: 40 kr.
3 slags ost med druer og dadler. Pris: 45 kr.

 

Bestilling

  • Minimun 6 personer og minimun 6 retter.
  • Alle skal bestille de samme retter.
  • Alle menuer er ekskl. brød og smør.
  • Alle kolde retter er anrettet og klar til bordet.
  • Alle varme retter leveres i alu bakker, hvis ikke andet er aftalt.
  • Skal betales kontant ved afhentning eller levering.
  • Bestilles min. 5 dage i forvejen.